Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

THE-GREEKER: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Το blog μας, από σήμερα έχει την χαρά να σας ανακοινώσει ότι η σελίδα του θα ενημερώνεται
με φοιτητικά θέματα, εκπαιδευτικά θέματα, βοηθήματα για σπουδαστές και νέους που έχουν ανάγκη την πληροφόρηση σε θέματα εργασιών κ.α. !!!
 Θα υπάρχει ειδική καρτέλα με την ονομασία ''ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ!'' και θα είναι στην διάθεσή σας από σήμερα το βράδυ! Ήδη έχουμε φροντίσει να βρούμε μερικά θέματα τα οποία θα βοηθήσουν τον φοιτητή, τον σπουδαστή, τον μηχανικό, τον εκπαιδευτικό, τον παιδαγωγό και άλλες ειδικότητες!


Οι αναρτήσεις που υπάρχουν ήδη είναι λίγες. Για αυτό ζητούμε την κατανόησή σας. Η ιδέα έπεσε χτες στο τραπέζι από τον master της σελίδας και η παρέα την υλοποιεί. Θα εμπλουτίζουμε κάθε μέρα την ''ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ'', μέχρι να ανταποκρίνεται κατευθίαν στις απαιτήσεις σας.

Οι αναρτήσεις θα ενημερώνονται καθημερινά και θα εμπλουτίζουμε την σελίδα μας συνεχώς με νέες πληροφορίες! Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για κάποιο πιο συγκεκριμένο θέμα ή ενότητα, ή και βοήθεια σε αναζήτηση εκπαιδευτικού υλικού, μπορούν να μας στείλουν mail στην διεύθυνση foititikigonia@gmail.com και εμείς θα βοηθήσουμε! Ούτος η άλλως τελειόφοιτοι είμαστε οι περισσότεροι διαχειριστές στο blog! Σεβασμός και Βοήθεια στον συνάδελφο! χιχιχιχι!

Μέσω αυτής της διεύθυνσης, εφόσον θέλετε, θα μπορείτε να μας στέλνετε σημειώσεις σας και εμείς θα τις διαμοιράζουμε. Έτσι μόλις εμπλουτιστεί αρκετά η βάση δεδομένων, θα μπορείτε να βρίσκετε και εσείς ότι θέλετε! Όσα περισσότερα αρχεία έχουμε, τόσο το καλύτερο γιατί θα βοηθηθεί περισσότερος κόσμος και θα ανεβάσουν και εκείνοι με την σειρά τους. Και πάλι για οποιαδήποτε ερώτησή σας, εδώ είμαστε!  

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!

1) Βρίσκετε το αρχείο ή την σημείωση που θέλετε να μας στείλετε!
2) Γράφετε το όνομά σας στο αρχείο και ότι είναι δικό σας**. Για να βοηθήσετε περισσότερο καλό θα ήταν να γράφετε και την σχολή σας για να τα ξεχωρίζουμε πιο εύκολα στην βάση δεδομένων.
3) Μας το στέλνετε στο παραπάνω e-mail!
4) Λαμβάνετε αναφορά παράδοσης!
5) Γράφεστε ως αναγνώστες στο blog μας. Υπάρχει ειδικό κουτάκι κάπου στο δεξί μέρος της σελίδας.
6) Όσοι έχετε gmail μπορείτε να μας κάνετε add στο google+! Όσοι έχετε facebook μπορείτε να κάνετε like στις σελιδες μας. Η Ελλαδάρα και Τα νέα από τον The-Greeker



**Οτιδήποτε δικό σας, χειρόγραφο ή σε ηλεκτρονική μορφή, το δεχόμαστε αμέσως! Εαν έχετε κάτι όμως το οποίο είναι κάποιου άλλου, θα σας παρακαλέσουμε να το στείλει ο ίδιος... μην βρεθούμε με τίποτα βραχιολάκια στα χέρια περι πνευματικών δικαιωμάτων!!! χαχαχα!
Εαν οι σημειώσεις είναι κάπιου καθηγητή σας, πείτε του αμα θέλει να συμμετάσχει και αυτός!

ΕΜΕΙΣ!

1) Θα λαμβάνουμε τα αρχεία, και αφού τα ''σενιάρουμε'' λίγο για να είναι ευανάγνωστα, θα τα φυλάμε σε μία βάση δεδομένων.
2) Όποιος χρειαστεί κάτι στέλνει μήνυμα και μας λέει... π.χ. ''Φιλοι θέλω σημειώσεις Μηχανική 2....ή θέλω σημειώσεις Κβαντομηχανική.... (ακόμα δεν έχουμε κάτι το διευκρινίζω!!! χιχιχι! από εσας εξαρτάται και από το πόσο θα διαδώσετε αυτό που κάνουμε!)
3) Μετά είναι δουλειά μας, να σας στείλουμε αυτό που θέλετε!!!

 ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! όσα περισσότερα ανεβάζετε, τόσο το καλύτερο! Είναι free! Δωρεάν! Τσάμπαααααα!

Επίσης, όταν διαβάζετε ή μελετάτε μπορείτε να ακούτε το online radio του the-Greeker! Θα σας κρατάμε συντροφιά όλο το 24ωρο! Τον σταθμό θα τον βρείτε εδώ!
NON STOP HITS ALL THE TIME!!!

Ελπίζουμε να βοηθήσουμε!!!!

Οι διαχειριστές του blog.

Print Friendly and PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!

Σκάστε τις φούσκες!