Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

J' Adore: Διάσημοι Έλληνες γυμνοί στηρίζουν την καμπάνια κατά του Aids (εικόνες&βίντεο)

Η Ιωάννα Λίλλη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Τάκης Ζαχαράτος, είναι τρεις από τους τριάντα διάσημους που φωτογραφήθηκαν γυμνοί, για φιλανθρωπικό σκοπό στο περιοδικό "Adore" της εφημερίδας "Μακεδονία" την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, που είναι η "Παγκόσμια Μέρα Κατά του Aids". Στις 4 Δεκεμβρίου μάλιστα ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη η "Adore Week" με έκθεση φωτογραφιών κάποιων επιπλέον γυμνών celebrities.
Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ιωάννα Λίλλη, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Γιολάντα Μπαλαούρα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Άννα Κουρή, η Πηνελόπη Πλάκα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μαρία Ιακώβου, η Σόφη Πασχάλη, ο Νίκος Μακρόπουλος και η Μαρία Ανδρούτσου είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους που φωτογραφήθηκαν για το νέο συλλεκτικό τεύχος του "Adore".






Σαράντα επώνυμοι Θεσσαλονικείς φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το περιοδικό "Adore" στο πλαίσιο της εκστρατείας για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, την 1η Δεκεμβρίου. Ανάμεσά στους η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου και η βουλευτής Έλενα Ράπτη. Τα έσοδα από τις πωλήσεις και τις καταχωρήσεις του τεύχους θα δοθούν στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς AIDS Β. Ελλάδος -Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

"Τα κορίτσια για σπίτι" του "TV Μακεδονία", Ελένη Τσολάκη και Σοφία Γκόσιου.


Το μοντέλο Μάρα Δαμουρσλή στο εξώφυλλο.


Η βουλευτής Έλενα Ράπτη.


Η Βούλα Πατουλίδου και ο ποδοσφαιριστής Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης.


Η σταρ Ελλάς 2011, Άννα Πρέλεβιτς.


Το συγκρότημα ONIRAMA.


Συγκεκριμένα, το συγκρότημα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Adore που κυκλοφορεί ως ένθετο με την εφημερίδα "Μακεδονία".
Εκτός από τους Onirama φωτογραφήθηκαν άλλοι 39 επώνυμοι με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη.

Τη στήριξή τους στην καμπάνια κατά του AIDS είχαν δείξει πριν μερικά χρόνια όταν έβγαλαν το τραγούδι "Φόβοι Του Πρίγκιπα" στο οποίο συμμετείχαν πολλοί επώνυμοι, όπως η Μαρία Σολομού και η Ζέτα Δούκα.



Ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης και το μοντέλο Νάντια Σερλίδου.

 
Περισσότερα στο περιοδικό "Adore" που κυκλοφορεί.




 Πηγή
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!