Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Πατρίδα δεν είναι το κράτος ρε ζωντόβολα...



Αδέρφια Έλληνες, μη γυρίσετε απλά σελίδα, αλλάξτε βιβλίo. Στείλτε τους δωσίλογους και τους βιαστές του Λαού των Ελλήνων μια για πάντα στα απόβλητα της ιστορίας.
«Καλύτερα, διασκορπισμένοι οι Έλληνες να τρέχωσι τον κόσμον, με εξαπλωμένην χείρα ψωμοζητούντες παρά προστάτας να ‘χωμεν»
Α. Κάλβος

Όταν φτάνουμε στο σημείο το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και ο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» να δίνουν καθαρό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ Αντωνάκη μου, ...χέσε ψηλά κι αγνάντευε…
= = =
Κυνηγώντας το απατηλό όνειρο της πρωτιάς η κυρα Θεοδώρα Μητσοτάκη, μπολιάζεται με τις ακροδεξιοναζιστικές μπαρούφες του αφρίζοντα μυαλοτσιμενταρισμένου χιτλερίσκου που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας και ικετεύει τα χρυσάβγουλα της Χρυσής Αυγής να στηρίξουν την ΠΟΛΑΝ των μερκελόδουλων δωσίλογων για να αντιμετωπίσουν από κοινού το «μεταναστευτικό» τσουνάμι… Μπράβο ρε Θεοδώρα, μπράβο κορίτσι μου, άξιο τέκνο του αποστάτη Μητσοτάκη… Όρμα να ξεκαθαρίσει επί τέλους ο τόπος από τα κατακάθια των «λαθρομεταναστών» (δικό σας ό όρος) και από τους κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζονται να μας αρπάξουν τα σπίτια, να βιάσουν τις αδελφές και τις γυναίκες μας, να αρπάξουν τις τσιντσιλά γούνες μας, τα Γκούτσι ταγεράκια μας, τα Rolex μας, τις καταθέσεις μας στην Ελβετία και στις Παρθένες νήσους και τα θωρακισμένα αυτοκίνητά μας… Ουουου… να μου χαθείς βαμπιροξέρασμα…
= = =
Βούλτεψη: “Ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ” Γι αυτό δίνει στα γκάλοπ (αυτά που παραγγέλνει το Μαξίμου) 36-38% στον ΣΥΡΙΖΑ και 16-18% στη Νέα Δημοκρατία! Στο ΠΑΣΟΚ δίνει ένα @ρχ#δ$ κι ένα μύδι... Παρακαλώ περάστε από τον πάγκο...
= = =
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!
= = =
Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης των δωσίλογων μερκελιστών τσογλανοκαθαρμάτων αφού ήπιε με το καλαμάκι και την τελευταία σταγόνα από το αίμα του Ελληνικού λαού, πετάει τώρα το προεκλογικό ξεροκόμματο των υποτιθέμενων «ελαφρύνσεων» επιδιώκοντας έτσι να υφαρπάξει για μια ακόμη φορά την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης του Γενάρη! Σύμμαχοί του στην κοροϊδία οι νταβατζήδες, οι διαπλεκόμενοι αρπαχτατζήδες, τα μεγαλοκαθάρματα οι μιντιάρχες και οι αλητορουφιανοδημοσιογράφοι που δίνουν με πάθος τα ρέστα τους για να εμφανίσουν τα κλεμμένα από το λαό, ως γενναιόδωρη προσφορά. Καθάρματα, όσα κλέψατε, όσα αρπάξατε, όσα καταχραστήκατε έρχεται η ώρα που θα τα ξεράσετε μαζί με της μάνας σας το γάλα... “Ησυχίαν είχεν ο Δήμος και αντέλεγε ουδείς, δεδιώς και ορών ότι πολύ το ξυνεστηκός”.
= = =
Θ. Φορτσάκης πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών (επικεφαλής του ψηφοδελτίου : «Έξω τα κόμματα από τα Πανεπιστήμια»… Αλλά μέσα στα κόμματα ο Πρύτανης! Νεοδημοκρατική συνέπεια!
= = =
Ανησυχητικά τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Βαγγέλη Βενιζέλου. Δεν έχει απολύτως τίποτα.
= = =
Από τη μια «επικράτεια» στην άλλη «επικράτεια» το αρχιλαμόγιο ο «υπεύθυνος αριστερός» Λυκούδης ο μεταρρυθμιστής! Δε μου τραβάτε τα βυζιά να κατεβάσω γάλα… Ξευτελίστηκε πλήρως η έννοια του μεταρρυθμιστή. Από πότε έγινε μεταρρυθμιστής ο Σπύρος Λυκούδης; Τι το ρηξικέλευθο και ανατρεπτικό έχει προτείνει; Ποιά είναι η σύγχρονη αντίληψή του για την πολιτική; Και, επιτέλους, πόσος αέρας κοπανιστός χωράει στο μόρφωμα που δημιούργησε ο Σταυράκης Θεοδωράκης ο μπομπολοτσουτσουλομύτης… Με τις ευλογίες και το «μπακίρι» Μπόμπολα βεβαίως… Βεβαίως.
= = =
Απαξιωμένοι στη συνείδηση του Ελληνικού λαού οι πολιτικοί, απαξιωμένοι οι κληρικοί και οι πνευματικοί άνθρωποι που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, κόντρα απαξιωμένοι οι γιατροί, για τα μπάζα οι διεφθαρμένοι δημόσιοι λειτουργοί… Έτσι όπως πάμε σε λίγο μόνο τα ερπετά θα μείνουν όρθια σ΄αυτήν τη φουκαριάρα τη χώρα!
Ο Παπανδρέου το επέβαλε, ο Πάγκαλος το εκθείασε, ο Βενιζέλος το υπηρέτησε, ο Σαμαράς το αναζωογόνησε και ο ελληνικός λαός το πληρώνει με το αίμα του! ΚΑΙ ΤΩΡΑ σου ζητάνε να επικυρώσεις με την ψήφο σου το έγκλημα που διαπράξανε... Σου ζητάνε να νομιμοποιήσεις το έγκλημά τους... Σου ζητάνε, ενώ βρίσκονται ένα βήμα από το Ειδικό Δικαστήριο, να τους αθωώσεις... Σου ζητάνε την άδεια να στείλουν τα παιδιά και τα εγγόνια σου στην κόλαση της φτώχειας και της αβεβαιότητας... Στο χέρι σου είναι να τους σβήσεις από τον πολιτικό χάρτη...
ΟΠΛΟ ΣΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ... ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ!
Χάρρυ Κλυνν

πηγη
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!