Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Ο "εξωγήινης τεχνολογίας" υπερ-πύραυλος των Ρώσων που βρίσκεται δίπλα μας στις συριακές ακτές

Όλη η αλαζονεία της στρατιωτικής υπερδύναμης των ΗΠΑ βασιζόταν στο πανίσχυρο ναυτικό της που μπορούσε να κάνει δυναμική παρουσία σε κάθε σημείο του πλανήτη. Η αλαζονεία αυτή έπαψε να έχει νόημα μετά την....
κατασκευή του υπερυψηλής τεχνολογίας ρωσικού υπερηχητικού πυραύλου anti-ship interceptor SS-N-25. Ο πύραυλος αυτός εκτοξεύεται από αεροπλάνο (αέρος - θαλάσσης), από πολεμικά πλοία (θαλάσσης - θαλάσσης) και από αυτοκινούμενους εκτοξευτήρες ξηράς (ξηράς - θαλάσσης) και δεν εντοπίζεται.
Είναι όπλο εξωγήινης τεχνολογίας και θεωρείται το τελειότερο όπλο καταστροφής πλοίων. Αναπτύσσει την ασύλληπτη ταχύτητα των 2,9 Mach (3,400 χλμ ανά ώρα) και μπορεί να βυθίσει το πλοίο σε ελάχιστα λεπτά. Στο NATO είναι γνωστός ως πύραυλος SS-N-25 Sunburn (Ηλιακό έγκαυμα). Ο πύραυλος αυτός δεν αναχαιτίζεται ούτε εξουδετερώνεται. Το ναυτικό των ΗΠΑ επί του παρόντος δεν διαθέτει καμιά άμυνα εναντίον του όπλου αυτού.
Ο SS-N-25 μπορεί να μεταφέρει πυρηνική κεφαλή 200 χιλιοτόνων (βόμβα Χιροσίμας) ή συμβατική των 750 λιβρών και έχει εμβέλεια 200 χλμ. Πετά σε χαμηλό ύψος πάνω από την θάλασσα και το έδαφος και δεν ανιχνεύεται από το ραντάρ. Όμως, όταν αντιληφθεί ότι εντοπίστηκε από ραντάρ, σε μικροδευτερόλεπτα αντιδρά με ελιγμούς ζικ-ζακ, χωρίς να εγκαταλείπει τον στόχο του, τον οποίο διατηρεί συνεχώς εγκλωβισμένο.


ΠΗΓΗ
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!

Get Adobe Flash Player
Play Free Games Online at TooGame.com

Πρόσθεσε το The Greeker Radio στη σελίδα σου