Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακουφίσου από ρινικές μολύνσεις με σπιτικό συστατικό που βρίσκεται σε κάθε νοικοκυριό

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τις ρινικές μολύνσεις σε μόλις 20 δευτερόλεπτα, με αυτό το καταπληκτικό σπιτικό φάρμακο!

Αλλά, προτού να σας πω πώς να κάνετε την πιο ισχυρή θεραπεία στο σπίτι κατά της ιγμορίτιδας, θα ήθελα να πω λίγα λόγια για τις πιο κοινές αιτίες της!

Η ιγμορίτιδα είναι μια φλεγμονή ή πρήξιμο του ιστού που καλύπτει τα ιγμόρεια. Κανονικά, τα ιγμόρεια γεμίζουν με αέρα, αλλά όταν οι..... ρινικοί κόλποι βουλώνουν και γεμίζουν με υγρό (βλέννα), τότε μικρόβια (βακτήρια, ιοί και μύκητες) μπορούν να αναπτυχθούν στα ιγμόρεια και να προκαλέσουν μόλυνση. Αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε να κάνουμε με μια χρόνια μόλυνση, τότε μάλλον θα έχετε δοκιμάσει όλα τα είδη των θεραπειών, συμπεριλαμβανομένων και των αντιβιοτικών. Ωστόσο, αυτά τα φάρμακα θα μπορούσαν να επιδεινώσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εκτός του ότι, αυτά τα φάρμακα προσφέρουν μόνο μια προσωρινή λύση. Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι τα αντιβιοτικά σκοτώνουν τόσο τα κακά όσο και τα καλά βακτήρια στις ρινικές διόδους σας. Μόλις τα καλά βακτήρια εξαφανιστούν, δεν υπάρχει τίποτα στη ρινική κοιλότητα για να βοηθήσει στην προστασία από τη συσσώρευση των κακών βακτηρίων. Και, τώρα ξέρετε ότι, τα φάρμακα, για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος υγείας, δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν πάντα τα φάρμακα, ως νούμερο ένα θεραπεία για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος υγείας. Αλλά, είναι σίγουρα λάθος – επειδή υπάρχουν πολλές διαφορετικές φυσικές μέθοδοι, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν στην ανακούφιση από την πίεση που προκαλείται από τα μπλοκαρισμένα ιγμόρεια. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο θέλουμε να σας δείξουμε τη νέα θεραπεία της ιγμορίτιδας, που πιθανώς να μην έχετε ακούσει ποτέ. Το κύριο συστατικό σε αυτή τη σπιτική θεραπεία είναι το μηλόξιδο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το μηλόξιδο είναι ένα ισχυρό συστατικό, το οποίο έχει ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Αυτό το καθιστά ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη θεραπεία της ιγμορίτιδας. Το μηλόξιδο περιέχει επίσης υψηλές ποσότητες μαγνησίου, ασβεστίου, βιταμίνης Α, βιταμίνης Ε, βιταμίνης Β1, και βιταμίνης Β2 – η οποία είναι πολύ χρήσιμη για την αντιμετώπιση των μολύνσεων. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτό το ισχυρό συστατικό είναι πολύ χρήσιμο και στην εκκαθάριση των ιγμορείων, γιατί αραιώνει τη συσσωρευμένη βλέννα και διευκολύνει την αναπνοή.

Θα χρειαστείτε τα παρακάτω συστατικά:

1/2 φλιτζάνι νερό 1/4 φλιτζάνι μηλόξιδο 1 κουταλιά της σούπας μέλι 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν 1 στυμμένο λεμόνι

Οδηγίες:

Αυτή η σπιτική αυτή η θεραπεία είναι πολύ απλή και εύκολη. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Κατ’αρχάς, θα πρέπει να βράσετε το νερό και να το ρίξετε σε μια κούπα. Μετά, προσθέστε το μηλόξιδο στην κούπα και να ανακατέψετε. Στη συνέχεια, αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν αυτό το μίγμα είναι αρκετά δροσερό, θα πρέπει να προσθέσετε το μέλι και το πιπέρι καγιέν και να ανακατέψετε ξανά. Και τέλος, προσθέστε το χυμό λεμονιού. Αν θέλετε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, πιείτε το με άδειο στομάχι πριν από το πρωινό και αργά το βράδυ πριν πάτε για ύπνο.
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!