Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Είδηση για Ρωσία-Ελλάδα!Κόλαση για ΔΥΤΙΚΟΔΟΥΛΟΥΣ...

Ήρθε από τη Μόσχα η πλήρης επιβεβαίωση του Κυριάκου Βελόπουλου. Η Ρωσία θέλει αλλά δε μπορεί, να βοηθήσει, λόγω των μνημονίων…

Η επιβεβαίωση έρχεται από τα επίσημα χείλη του Υφυπουργού Οικονομικών Sergey Storchak, ο οποίος σε συνέντευξή του στο CNBC, είπε τα εξής:

Η Ρωσία, βέβαια, θα μπορούσε να είναι ένας φίλος (για την Ελλάδα) από διαφορετικές οπτικές γωνίες» είπε.



«Αλλά σε αυτό το στάδιο, είναι μάλλον δύσκολο να πούμε ότι είμαστε σε θέση να......
χορηγήσουμε οικονομική βοήθεια, ενώ υπάρχει ανάγκη για κεφάλαια στο εσωτερικό της χώρας (άλλωστε απαγορεύεται από τα Μνημόνια που έχει υπογράψει η Ελλάδα να δανειστεί από εξωτερικές πηγές χωρίς την έγκριση των δανειστών)» πρόσθεσε.

«Ωστόσο, οι ρωσικές εταιρείες αναζητούν τρόπους για να συμμετέχουν πιο ενεργά στην οικονομία της Ελλάδας μέσω άμεσων επενδύσεων και νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει την ελληνική οικονομία» τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών της Ρωσίας.

«Οι προσδοκίες μου είναι ότι οι δύο χώρες θα αναπτύξουν σχέσεις σε διάφορους τομείς και θα είναι προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού λαού» κατέληξε.

Τι σημαίνει αυτό; η επιθυμία της Ρωσίας για σύναψη άμεσης οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, είναι αδύνατη λόγω των μνημονίων που έχουν υπογραφεί. Τα δυτικόδουλα μνημόνια είναι η αγχόνη που μας σκοτώνει.

Τυχόν λήψη δανείου της χώρας μας από τρίτη πλευρά, κρατική ή ιδιωτική, χωρίς την έγκριση των δανειστών θα οδηγούσε στην αυτόματη λύση της υπάρχουσας δανειακής σύμβασης και όλα τα δάνεια θα γίνονταν άμεσα απαιτητά...
πηγή
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!