ΥΛΙΚΑ
700 γραμ. αλεύρι
250 ml ηλιέλαιο
15 γραμ. μπέικιν-πάουντερ
300 ml λευκό κρασί αρετσίνωτο
15 γραμ. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύω το αλεύρι με το μπέικιν και το αλάτι
Χτυπάω το λάδι με το κρασί
Ρίχνω στα υγρά λίγο-λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας
Ζυμώνω ζύμη μαλακή
Πλάθω κουλουράκια
Ψήνω σε μέτριο φούρνο 15΄περίπου
Σημ.Αν θέλω μπορώ να προσθέσω στη ζύμη τσιγαρισμένο κρεμμύδι ή τριμμένο καρότο ή τριμμένο τυρί ή σπανάκι αχνιστό στραγγισμένο καλά ή σκόρδο τριμμένο ή ό,τι άλλο θέλω.
Καλή επιτυχία
Νίνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!