Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Το κόλπο για να μη γίνει 'πέτρα' το παγωτό στην κατάψυξη

Σενάριο: Εχετε παγωτό στην κατάψυξη, το βγάζετε και θέλετε να σερβίρετε, αλλά σπάει το κουτάλι και μαζί τα νεύρα σας;
Ηρεμήστε, γιατί υπάρχει κόλπο:...
- Απλά βάζετε το κουτί / τάπερ με το παγωτό σε πλαστικό σακουλάκι που κλείνει ερμητικά ( βλέπε φωτο ). Ετσι το παγωτούλι σας θα διατηρείται μεν, αλλά δεν θα είναι σκληρό.

πηγή
Print Friendly and PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!

Σκάστε τις φούσκες!