Ο The Greeker είναι ένα ιστολόγιο που λειτουργεί με σεβασμό προς τον αναγνώστη και του παρέχει τον πιο όμορφο, εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο να ενημερωθεί για ποικίλα θέματα αλλά και να χαλαρώσει ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, παίζοντας κάποιο από τα παιχνίδια μας και ακούγοντας live το ραδιόφωνό μας.
Καλωσήρθατε!
Κυριακή 10 Μαρτίου 2013
Για να μαλακώσει το κρέας
Για να μαλακώσει το κρέας Τρίψτε το με μαγειρική σόδα Και αφήστε το ...έτσι για 2 ώρες Πριν το μαγειρέψετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!