Τρίτη 9 Απριλίου 2013

«Οι ταραγμένοι κεφτέδες Λέσβου»

ΥΛΙΚΑ:
150 γρ ταραμάς
200 γρ βρεγμένο ψωμί τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας... αλεύρι
μισό ματσάκι άνηθος
μισό ματσάκι μαϊντανός
λίγος δυόσμος
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
αλεύρι για τηγάνισμα
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ψιλοκόβουμε τα χορταρικά- μυρωδικά και ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά φτιάχνοντας ένα ομοιόμορφο μείγμα για κεφτεδάκια. Στη συνέχεια πλάθουμε μικρές μπαλίτσες, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
πηγή