Υλικά:
2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο
2 κουτιά Morfat στο τενεκεδάκι
1 λίτρο ....φρέσκο γάλα
4 πακέτα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ
1 κουτί τρούφα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με την morfat σε ένα μίξερ.
Βουτάμε τα μπισκότα σε ένα μπολ με γάλα για να μαλακώσουν.
Στρώνουμε 2 στρώσεις μπισκότα σε ταψί ή πυρέξ και μετά βάζουμε από επάνω την κρέμα.
Στρώνουμε πάλι άλλες 2 στρώσεις μπισκότα και πάλι κρέμα.
Στρώνουμε άλλη 1 στρώση μπισκότα και μετά ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα από επάνω.
Στο τέλος προσθέτουμε την τρούφα.
Το βάζουμε στο ψυγείο και σε 6 ώρες είναι έτοιμο
πηγή
2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο
2 κουτιά Morfat στο τενεκεδάκι
1 λίτρο ....φρέσκο γάλα
4 πακέτα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ
1 κουτί τρούφα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με την morfat σε ένα μίξερ.
Βουτάμε τα μπισκότα σε ένα μπολ με γάλα για να μαλακώσουν.
Στρώνουμε 2 στρώσεις μπισκότα σε ταψί ή πυρέξ και μετά βάζουμε από επάνω την κρέμα.
Στρώνουμε πάλι άλλες 2 στρώσεις μπισκότα και πάλι κρέμα.
Στρώνουμε άλλη 1 στρώση μπισκότα και μετά ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα από επάνω.
Στο τέλος προσθέτουμε την τρούφα.
Το βάζουμε στο ψυγείο και σε 6 ώρες είναι έτοιμο
πηγή