Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

«Ζαχάρωσε» το μέλι; Μη βιαστείς να το πετάξεις!

Υπάρχει τρόπος να το φέρεις στην κανονική του παχύρευστη μορφή.

Το μέλι δεν αλλοιώνεται οπότε δεν χρειάζεται να το πετάξεις!

Ίσα-ίσα εάν ζαχαρώνει ....σημαίνει ότι είναι φυσικό και αγνό μέλι από άνθη.

Τι να κάνεις εάν ζαχαρώσει;
-Απλά βάλε το μέλι σε ένα γυάλινο δοχείο και βύθισέ το σε ένα κατσαρολάκι με νερό στους 45-55 βαθμούς.
-Έπειτα αποθήκευσε το σε χώρο δροσερό και σκοτεινό εκτός ψυγείου, για να καθυστερήσεις την κρυστάλλωση.
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!