Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Τι τρώνε στρατιώτες από όλο τον κόσμο;;;

Οποια χώρα και να υπηρετούν, οι στρατιώτες σε όλο τον κόσμο πρέπει να παίρνουν πολύ ενέργεια από το φαγητό τους. Γι αυτό κάθε χώρα δημιουργεί γεύματα βασισμένα στις εθνικές διατροφικές προτιμήσεις της καθώς και στην τεχνολογία που έχει στη διάθεσή της.

Ο κοινός παρονομαστής, ωστόσο, των γευμάτων κάθε χώρας είναι ότι πρέπει να είναι .....συσκευασμένα για να μπορούν να καταναλωθούν οπουδήποτε. Δείτε τι τρώνε οι στρατιώτες σε κάθε χώρα, για να διατηρούν την ενέργειά τους στα ύψη.

Το γερμανικό πακέτο σίτισης περιέχει αρκετά φακελάκια γκρέιπφρουτ και σκόνη χυμού για να προστίθεται στο νερό, ιταλικά μπισκότα, αλλά και πιο γνώριμες γεύσεις, όπως ψωμί σικάλεως, γκούλας με πατάτες και σως λουκάνικο και μαρμελάδες βερίκοκο και βύσσινο για το πρωί.



Το καναδικό πακέτο σίτισης, περιλαμβάνει φιλέτο σολομού με σάλτσα Τοσκάνης και για τους χορτοφάγους κους-κους. Για το πρωινό υπάρχει φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα βατόμουρο.



Οι Ηνωμένες Πολιτείες περιλαμβάνουν στο πακέτο σίτισης, αμύγδαλα μηλίτη, κράκερ, φυστικοβούτυρο, και μακαρόνια με πικάντικη σάλτσα ντομάτας, που φουσκώνουν με την προσθήκη νερού στη σακούλα.



Το γαλλικό πακέτο σίτισης είναι αρκετά σοφιστικέ, καθώς περιέχει ελάφι πατέ, πάπια confit, cassoulet και κρέμα σοκολάτας σε πουτίγκα. Διατίθενται επίσης καφές και αλκοόλ σε σκόνη και μούσλι για το πρωινό.



Το ιταλικό πακέτο σίτισης περιέχει σκόνη καπουτσίνο, μπισκότα, ζυμαρικά, φασολάδα, γαλοπούλα σε κονσέρβα και σαλάτα ρυζιού. Για το πρωινό υπάρχει φρουτοσαλάτα σε κονσέρβα και μούσλι σοκολάτας.

Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!