Υλικά
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι μαλακό
1/3 φλιτζανιού κακάο
1/2 φλιτζανιού ζάχαρη
½ κουταλάκι .....μαγειρική σόδα
½ κουταλάκι αλάτι
1/3 φλιτζανιού μαργαρίνη μαλακή
2 βανίλιες
1 φλιτζάνι νερό (ή γάλα)
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και τη βανίλια, προσθέτουμε το νερό (ή το γάλα) και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια κοσκινίζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και τα προσθέτουμε στο μίγμα των υγρών. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και το βάζουμε σε αντικολλητικό ταψάκι. Ψήνουμε στους 160ο C για 20 περίπου λεπτά και το σερβίρουμε ζεστό.
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι μαλακό
1/3 φλιτζανιού κακάο
1/2 φλιτζανιού ζάχαρη
½ κουταλάκι .....μαγειρική σόδα
½ κουταλάκι αλάτι
1/3 φλιτζανιού μαργαρίνη μαλακή
2 βανίλιες
1 φλιτζάνι νερό (ή γάλα)
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και τη βανίλια, προσθέτουμε το νερό (ή το γάλα) και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια κοσκινίζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και τα προσθέτουμε στο μίγμα των υγρών. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και το βάζουμε σε αντικολλητικό ταψάκι. Ψήνουμε στους 160ο C για 20 περίπου λεπτά και το σερβίρουμε ζεστό.