Τα αυγουλάκια που έβαψες κάποια στιγμή θα τα φας.
Αν σου περίσσεψαν αρκετά και βαρέθηκες να τα τρως σφιχτά χωρίς τίποτα άλλο υπάρχει και η παρακάτω συνταγή που όχι μόνο θα τα νοστιμίσει, αλλά θα τα.... διακοσμήσει κιόλας.
Θα χρειαστείς:
6 σφιχτά αβγά
1/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
1 κουταλιά σούπα ψιλοκομμένα τουρσιά
1 κουταλιά μουστάρδας
αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
1 μίνι καρότο
Βγάζεις τον κρόκο από το αβγό και το γεμίζεις με το μείγμα από μαγιονέζα +μουστάρδα + αλατοπίπερο
Αν σου περίσσεψαν αρκετά και βαρέθηκες να τα τρως σφιχτά χωρίς τίποτα άλλο υπάρχει και η παρακάτω συνταγή που όχι μόνο θα τα νοστιμίσει, αλλά θα τα.... διακοσμήσει κιόλας.
Θα χρειαστείς:
6 σφιχτά αβγά
1/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
1 κουταλιά σούπα ψιλοκομμένα τουρσιά
1 κουταλιά μουστάρδας
αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
1 μίνι καρότο
Βγάζεις τον κρόκο από το αβγό και το γεμίζεις με το μείγμα από μαγιονέζα +μουστάρδα + αλατοπίπερο