Υλικά
750gr μπισκοτα πτι μπερ
1μισο φλυτζ τσαγιου αχνη
2 κουτ σ. κακαο
125 γρ μαργαρίνη
1 φλυτζ καφε.... λικερ
2 φλυτζ τσ. γαλα
2 κροκους αβγων
1 σακουλάκι ωμά αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
Εκτέλεση
Λιωνουμε τη μαργαρίνη και προσθετουμε τη ζαχαρη.
Ριχνουμε το γαλα, το λικερ, τα αβγα, τα αμύγδαλα αφού τα καβουρντίσουμε στο τηγάνι για μερικά λεπτά και το κακαο μεχρι να γινει μιγμα.
Σπαμε τα μπισκοτα ακανονιστα και τα ριχνουμε μεσα.
Ανακατευουμε καλα και πανω σε μια λαδοκολα το πλαθουμε σαν κορμο.
Το βαζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες και είναι έτοιμο!
750gr μπισκοτα πτι μπερ
1μισο φλυτζ τσαγιου αχνη
2 κουτ σ. κακαο
125 γρ μαργαρίνη
1 φλυτζ καφε.... λικερ
2 φλυτζ τσ. γαλα
2 κροκους αβγων
1 σακουλάκι ωμά αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
Εκτέλεση
Λιωνουμε τη μαργαρίνη και προσθετουμε τη ζαχαρη.
Ριχνουμε το γαλα, το λικερ, τα αβγα, τα αμύγδαλα αφού τα καβουρντίσουμε στο τηγάνι για μερικά λεπτά και το κακαο μεχρι να γινει μιγμα.
Σπαμε τα μπισκοτα ακανονιστα και τα ριχνουμε μεσα.
Ανακατευουμε καλα και πανω σε μια λαδοκολα το πλαθουμε σαν κορμο.
Το βαζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες και είναι έτοιμο!