Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Brownies με ινδοκάρυδο και καρύδια

Για το σοκολατένιο μείγμα:
220 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
4 αυγά
2 φλ. ζάχαρη
2 βανίλια
2 φλ. αλεύρι
1 κ.γ. ...μπέικιν πάουντερ
1/2 φλ. καρύδια τριμμένα
1/2 φλ. κακάο σε σκόνηΓια το μείγμα ινδοκάρυδο:
4 φλ. ινδοκάρυδο
1 κουτι γάλα ζαχαρούχο
1 βανίλια


Πώς το κάνουμε:Σοκολατένιο μείγμα:

Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν καλά.
Προσθέτουμε ενα, ενα τα αυγά και τις 2 βανίλιες συνεχίζοντας το χτύπημα.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Στο τέλος προσθέτουμε και τα καρύδια.Μείγμα ινδοκάρυδο:
Ανακατεύουμε πολύ καλά το ινδοκάρυδο, το γάλα ζαχαρούχο και τη βανίλια

Συναρμολόγηση:

Καλύπτουμε ένα ταψί με λαδόχαρτο. Απλώνουμε το 1/2 μείγμα σοκολάτας, από πάνω το μείγμα ινδοκάρυδο και στο τέλος βάζουμε το αλλο 1/2 σοκολατένιο μείγμα.
Ψήνουμε για 45- 50 λεπτά στους 180°C, όταν κρυώσει το κόβουμε σε τετράγωνα.



Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!