Υλικά
για 35 κομμάτια
1/2 κούπας βούτυρο ή ....
μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα αλεύρι
2 κούπες τυρί τσένταρ τριμμένο
1/4 κ.γ. πιπέρι φεσκοτριμμένο(προαιρετικά)
1 κ.γ. πάπρικα απλή ή καπνιστή
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μπολ όλα μαζί τα υλικά και ζυμώνουμε.
Κόβουμε σε μπάλες μπουκιάς και αραδιάζουμε σε αντικολλητικό ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C,με αντιστάσεις πάνω κάτω για περίπου 10 λεπτά.
πηγη
για 35 κομμάτια
1/2 κούπας βούτυρο ή ....
μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα αλεύρι
2 κούπες τυρί τσένταρ τριμμένο
1/4 κ.γ. πιπέρι φεσκοτριμμένο(προαιρετικά)
1 κ.γ. πάπρικα απλή ή καπνιστή
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μπολ όλα μαζί τα υλικά και ζυμώνουμε.
Κόβουμε σε μπάλες μπουκιάς και αραδιάζουμε σε αντικολλητικό ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C,με αντιστάσεις πάνω κάτω για περίπου 10 λεπτά.
πηγη