Οταν περισσέψει ή έχει ξεχαστεί ψωμάκι αφάγωτο, αντί να τρέξετε στο φούρνο για να αγοράσετε φρέσκο, θα πάρετε το ψωμάκι που είχατε ξεχασμένο και θα το .....τυλίξετε σε λαδόκολλα. Μετά θα το ραντίσετε και με νεράκι και θα το βάλετε σε φούρνο που έχετε προθερμάνει για περίπου ένα εικοσάλεπτο.
Το ψωμάκι σας θα βγει ολόφρεσκο και τραγανό
* Εννοείται πως δεν ισχύει για ψωμί που έχει μείνει καιρό και έχει μουχλιάσει κιόλας
Το ψωμάκι σας θα βγει ολόφρεσκο και τραγανό
* Εννοείται πως δεν ισχύει για ψωμί που έχει μείνει καιρό και έχει μουχλιάσει κιόλας