ΥΛΙΚΑ:
• 200gr λιωμένη κουβερτούρα
• 750gr γάλα
• 6 κρόκοι αυγών
• 80gr ....ζάχαρη
• 40gr κορν φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Βάζουμε τα 650gr γάλα σε μια κατσαρολίτσα να ζεσταθούν. Μόλις ζεσταθούν προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύμε με γρήγορες κινήσεις.
2. Σ' ένα μπολ χτυπάμε την ζάχαρη με τους κρόκους και προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα (100gr) στο οποίο έχουμε διαλύσει το κορν φλάουρ.
3. Ρίχνουμε το μίγμα αυτό στο μίγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να σφίξει η κρέμα.
4. Σερβίρουμε σε μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Πηγή
• 200gr λιωμένη κουβερτούρα
• 750gr γάλα
• 6 κρόκοι αυγών
• 80gr ....ζάχαρη
• 40gr κορν φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Βάζουμε τα 650gr γάλα σε μια κατσαρολίτσα να ζεσταθούν. Μόλις ζεσταθούν προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύμε με γρήγορες κινήσεις.
2. Σ' ένα μπολ χτυπάμε την ζάχαρη με τους κρόκους και προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα (100gr) στο οποίο έχουμε διαλύσει το κορν φλάουρ.
3. Ρίχνουμε το μίγμα αυτό στο μίγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να σφίξει η κρέμα.
4. Σερβίρουμε σε μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Πηγή