Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΥΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ;

Ένα φανταχτερό χαμόγελο – τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο πιο όμορφο! Περισσότερο από όλα, ο καφές, το τσάι και το κάπνισμα αλλοιώνουν το χρώμα των δοντιών. Υπάρχουν βέβαια χημικά λευκαντικά στο εμπόριο, αλλά περιέχουν υπεροξείδιο του υδρογόνου που φθείρει τα δόντια.

Υπάρχει όμως μια φυσική μέθοδος για να ασπρίσουμε τα δόντια μας και το κύριο συστατικό πιθανώς ήδη να υπάρχει στο ράφι σας με τα μπαχαρικά!

Για την πάστα, θα χρειαστείτε:....

– Κουρκουμάς (σε σκόνη)

– Λάδι καρύδας

– Λάδι μέντας

Ανακατεύεται μία κουταλιά του γλυκού κουρκουμά, μία κουταλιά του γλυκού λάδι καρύδας και λίγες σταγόνες από το λάδι μέντας για να κάνετε την πάστα.

Βάλτε την πάστα στην οδοντόβουρτσά σας και βουρτσίστε τα δόντια σας όπως θα κάνατε κανονικά. Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείτε, τόσο πιο σύντομα θα δείτε αποτέλεσμα!

Ο κουρκουμάς ή Indian Saffron, ανήκει στην οικογένεια του τζίντζερ, κατάγεται από την Ινδία και χρησιμοποιείται για αιώνες σαν φαρμακευτικό φυτό. Όχι μόνο ασπρίζει τα δόντια, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ανακουφίζει από πρηξίματα στο στόμα και γύρω από τα δόντια, βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος στα ούλα και βοηθάει τα “καλά” βακτήρια του στόματος.

Έχει αντιβακτηριδιακή δράση και καταπολεμάει τα μικρόβια που προκαλούν τερηδόνα και ουλίτιδα. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε μια παλιά οδοντόβουρτσα, γιατί λόγω του ότι αφήνει πολύ έντονο κίτρινο χρώμα, η οδοντόβουρτσά σας θα γίνει και αυτή κίτρινη.

Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!

Get Adobe Flash Player
Play Free Games Online at TooGame.com

Πρόσθεσε το The Greeker Radio στη σελίδα σου