ΥΛΙΚΑ
700 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 ml ηλιέλαιο
1 κουτ, του γλυκού. μπέικιν-πάουντερ
300 ml κρασί λευκό
Μια πρέζα. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάω το λάδι με το κρασί και ρίχνω λίγο-λίγο το αλεύρι στο οποίο έχω ανακατέψει προηγουμένως το μπέικιν- πάουντερ και το αλάτι
Ζυμώνω ώσπου το ζυμάρι να γίνει εύπλαστο και αφράτο
Πλάθω λεπτά κουλουράκια και ψήνω για 15΄-20΄στους 200 βαθμούς
Όταν ζυμώνω μπορώ να προσθέσω στη ζύμη τριμμένο καρότο ή σοταρισμένο κρεμμύδι ή ελιές ψιλοκομμένες ή σπανάκι ψιλοκομμένο ή τυρί τριμμένο ή γλυκάνισο ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει
Καλή επιτυχία
Νίνα
700 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 ml ηλιέλαιο
1 κουτ, του γλυκού. μπέικιν-πάουντερ
300 ml κρασί λευκό
Μια πρέζα. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάω το λάδι με το κρασί και ρίχνω λίγο-λίγο το αλεύρι στο οποίο έχω ανακατέψει προηγουμένως το μπέικιν- πάουντερ και το αλάτι
Ζυμώνω ώσπου το ζυμάρι να γίνει εύπλαστο και αφράτο
Πλάθω λεπτά κουλουράκια και ψήνω για 15΄-20΄στους 200 βαθμούς
Όταν ζυμώνω μπορώ να προσθέσω στη ζύμη τριμμένο καρότο ή σοταρισμένο κρεμμύδι ή ελιές ψιλοκομμένες ή σπανάκι ψιλοκομμένο ή τυρί τριμμένο ή γλυκάνισο ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει
Καλή επιτυχία
Νίνα