Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κουλουράκια χωρίς ζάχαρη!

ΥΛΙΚΑ

700 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

250 ml ηλιέλαιο

1 κουτ, του γλυκού. μπέικιν-πάουντερ


300 ml κρασί λευκό

Μια πρέζα. αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάω το λάδι με το κρασί και ρίχνω λίγο-λίγο το αλεύρι στο οποίο έχω ανακατέψει προηγουμένως το μπέικιν- πάουντερ και το αλάτι

Ζυμώνω ώσπου το ζυμάρι να γίνει εύπλαστο και αφράτο

Πλάθω λεπτά κουλουράκια και ψήνω για 15΄-20΄στους 200 βαθμούς

Όταν ζυμώνω μπορώ να προσθέσω στη ζύμη τριμμένο καρότο ή σοταρισμένο κρεμμύδι ή ελιές ψιλοκομμένες ή σπανάκι ψιλοκομμένο ή τυρί τριμμένο ή γλυκάνισο ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει

Καλή επιτυχία

Νίνα
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!