Υλικά
225 γραμμάρια βούτυρο
110 γραμμάρια ζάχαρη
275 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Κανέλα
Κάρδαμο
Ξύσμα από τη... φλούδα ενός πορτοκαλιού
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπήστε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν απαλή κρέμα.
3. Συνεχίστε το χτύπημα προσθέτοντας την κανέλα, το κάρδαμο, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλεύρι μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα (πειραματιστείτε με τις ποσότητες των μπαχαρικών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας).
4. Στρώστε ένα αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και με την βοήθεια δύο κουταλιών προσπαθήστε να πλάσετε μικρά κουλουράκια.
5. Βάλτε το ταψί στο φούρνο και ψήστε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα σας και να γίνουν τραγανά. Αφήστε τα να κρυώσουν καλά και σερβίρετε.
Πηγή: queen.gr
225 γραμμάρια βούτυρο
110 γραμμάρια ζάχαρη
275 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Κανέλα
Κάρδαμο
Ξύσμα από τη... φλούδα ενός πορτοκαλιού
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπήστε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν απαλή κρέμα.
3. Συνεχίστε το χτύπημα προσθέτοντας την κανέλα, το κάρδαμο, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλεύρι μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα (πειραματιστείτε με τις ποσότητες των μπαχαρικών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας).
4. Στρώστε ένα αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και με την βοήθεια δύο κουταλιών προσπαθήστε να πλάσετε μικρά κουλουράκια.
5. Βάλτε το ταψί στο φούρνο και ψήστε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα σας και να γίνουν τραγανά. Αφήστε τα να κρυώσουν καλά και σερβίρετε.
Πηγή: queen.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!