Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η Μαντόνα ρεζιλεύτηκε ξανά

H 54χρονη περφόρμερ κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, όλοι χρονομετρούν πότε θα κάνει άλλο ένα φάουλ όπως έγινε και στη συναυλία της στη Βραζιλία.
“Γιατί η Μαντόνα συνεχίζει να δείχνει το στήθος της; Όχι δεν είναι σέξι να βλέπω μία γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η γιαγιά μου να... κυκλοφορεί με τις ρόγες της έξω”έγραψε ένας ακόμα αγανακτισμένος φαν της Μαντόνα (Madonna) στο twitter ύστερα από μία εμφάνιση της MDNA περιοδείας της στην οποία έδειξε σε όλους όσα έχουν δει στις φωτογραφίες της.
Ύστερα από αποτυχημένες προσπάθειες της να προκαλέσει και με σχόλια δημοσιογράφων όπως του Πιρς Μόργκαν ( Piers Morgan) ο οποίος έγραψε μετά τη συναυλία της στην Τουρκία πως είναι "ενοχλητική, φτηνή και απελπισμένη", η 54χρονη παλιά ποπ βασίλισσα γκρεμίζει το μύθο της. Στην φετινή τουρνέ έχει φρικάρει τόσο πολύ από τον ανταγωνισμό και είναι απογοητευτική επί σκηνής για να αποδείξει ποια είναι στο θρόνο.
Βγήκε στη σκηνή γλείφοντας το όπλο που κρατούσε, ανέβηκε πάνω στον πιανίστα της προσπαθώντας υποτίθεται να τον αποπλανήσει, κατέβασε παντελόνια, τραγούδησε λιγότερη ώρα σπάζοντας τα νεύρα των Γάλλων, έβρισε τη Λέιντι Γκάγκα(Lady Gaga).Αν όλα αυτά γίνονταν από την παλιά Μαντόνα δε θα λέγαμε τίποτα γιατί πολύ απλά δε θα προσπαθούσε να γελοιοποιηθεί.
Στο τελευταίο σόου της στη Βραζιλία άρπαξε το 25χρονο toyboy της Μπραχίμ Ζαιμπατ (Brahit Zaibat) τη στιγμή που χόρευε δίπλα της ημίγυμνος και του δώσε ένα φιλί γαλλικό με τα όλα του, για να το πιάσουν όλοι οι φακοί και να εξαντλείται το ιντερνετικό μελάνι σήμερα. Ε και γι' άλλη μια φορά οι αντιδράσεις δεν ήταν και τόσο κολακευτικές…

πηγή:e-go.gr



































Print Friendly and PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!

Σκάστε τις φούσκες!