Για να μαλακώσει το κρέας
Τρίψτε το με μαγειρική σόδα
Και αφήστε το ...έτσι για 2 ώρες
Πριν το μαγειρέψετε.
πηγή
Τρίψτε το με μαγειρική σόδα
Και αφήστε το ...έτσι για 2 ώρες
Πριν το μαγειρέψετε.
πηγή
Ο The Greeker είναι ένα ιστολόγιο που λειτουργεί με σεβασμό προς τον αναγνώστη και του παρέχει τον πιο όμορφο, εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο να ενημερωθεί για ποικίλα θέματα αλλά και να χαλαρώσει ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, παίζοντας κάποιο από τα παιχνίδια μας και ακούγοντας live το ραδιόφωνό μας. Καλωσήρθατε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!