Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Με επεξεργαστή Snapdragon 600 το Galaxy S IV στην Ελλάδα

Η Samsung παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα τη νέα της ναυαρχίδα Galaxy SIV, αφήνοντας όμως αρκετές απορίες σε ότι έχει να κάνει με τον επεξεργαστή της συσκευής.
Η κορεατική εταιρία είχε ανακοινώσει πως η συσκευή θα διατεθεί με δύο διαφορετικά chip, αναλόγως τη χώρα στην οποία θα κυκλοφορήσει...Η τεχνολογική ιστοσελίδα Sammobile, που ασχολείται με θέματα της Samsung, δημοσίευσε μία λίστα που παρουσιάζει ποια έκδοση του Galaxy S IV θα κυκλοφορήσει στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Έτσι γίνεται γνωστό πλέον πως στην Ελλάδα θα διατεθεί το μοντέλο GT-i9505, που θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 600 με χρονισμό στα 1,9GHz. Από τη λίστα του Sammobile φαίνεται πως ο Exynos 5 Octa θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία και Πολωνία.

Η συγκεκριμένη διαφοροποίηση έχει να κάνει με προβλήματα της εταιρίας στην παραγωγή και διανομή των νέων επεξεργαστών της, Exynos 5 Octa, που θα διαθέτει οκτώ πυρήνες που θα λειτουργούν ανά τέσσερις, αναλόγως τις απαιτήσεις των εφαρμογών που θα χρησιμοποιεί ο κάτοχος.

Στη λίστα με τις χώρες που θα κυκλοφορήσει η έκδοση με τον Sanpdragon 600 ανήκει η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βοσνία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Τσεχία, η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Πορτογαλία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Ισπανία, Η Ελβετία, η Ολλανδία και οι χώρες της Σκανδιναβίας.

Πηγή
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!