Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Μακαρονοσαλάτα


Υλικά:
1 φλιτζάνι τσαγιού μακαρόνια τύπου κοχυλάκι
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένα καρότα σε κύβους (βρασμένα)
½ του φλιτζανιού μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι.... καλαμπόκι (βρασμένο)
1 φλιτζάνι αρακά (βρασμένος)
1 ντομάτα σε κύβους
1 φλιτζάνι μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
1 κουταλιά σούπας μαϊντανό
αλάτι-πιπέρι (λίγο)
Σάλτσα:
¾ του φλιτζανιού τσαγιού λάδι
½ του φλιτζανιού ξίδι
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι
1 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη
¼ του κουταλιού σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση:
Βράζουμε το κοχυλάκι και το σουρώνουμε. Ανακατεύουμε το κοχυλάκι με τα υλικά. Σε ένα μπολ χτυπάμε με ένα πιρούνι τα υλικά για τη σάλτσα και τα βάζουμε στη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 -4 ώρες πριν τη σερβίρουμε.
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!