Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πέθανε η «θετή» κόρη του Πιρς Μπρόσναν από καρκίνο

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες, μόλις στα 42 της, η «θετή» κόρη Σαρλότ, του χολιγουντιανού ηθοποιού Πιρς Μπρόσναν.

Η εκλιπούσα «έφυγε» χτυπημένη από καρκίνο των ωοθηκών, από την ίδια δηλαδή ασθένεια που είχε πεθάνει και η μητέρα της πριν 20 χρόνια.
Ο Μπρόσναν είχε παντρευτεί τη μητέρα της Σαρλότ, Κασσάνδρα το 1983 και είχε υιοθετήσει τα δύο παιδιά της από τον πρώτο της γάμο, Σαρλότ  και Κρίστοφερ, όταν ο βιολογικός τους πατέρας πέθανε.
Ο 60χρονος ηθοποιός δεν ξεχώρισε ποτέ τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του από τα βιολογικά παιδιά και όπως δήλωνε: «είμαστε μια οικογένεια. Ποτέ δε σκέφτηκα ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας τους και ποτέ δεν τα ξεχώρισα από τα δικά μου παιδιά».
Η Σαρλότ, ηθοποιός κι αυτή στο επάγγελμα, ήταν μητέρα δύο παιδιών, της 15χρονης Ιζαμπέλα και του 8χρονου Λούκας.
Συντετριμμένος ο Μπρόσναν, ανακοίνωσε τον θάνατο της κόρης του λέγοντας πως: «στις 28 Ιουνίου, η αγαπημένη μου κόρη Σαρλότ Έμιλι, πέρασε στην αιώνια ζωή, έχοντας υποκύψει στον καρκίνο των ωοθηκών. Δίπλα της, ήταν ο σύζυγός της Άλεξ, και τα δυο της παιδιά, Ιζαμπέλα και Λούκας, και τα αδέρφια της, Κρίστοφερ και Σιν. H Σαρλότ πάλεψε με την ασθένεια της με θάρρος, ανθρωπιά και αξιοπρέπεια. Οι καρδιές μας είναι σπασμένες από την απώλεια του όμορφου πολυαγαπημένου μας κοριτσιού. Προσευχόμαστε για εκείνη, και ευχόμαστε να βρεθεί γρήγορα θεραπεία γι΄αυτή την ασθένεια. Σας ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήρια σας».

Πηγή
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!