ΥΛΙΚΑ
- Μια δόση ζύμη τάρτας
- 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος παχύρευστη, όχι υγρή
- 2 αυγά φρέσκα
- 200 γραμμάρια ...
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
2. Απλώνουμε τη ζύμη στη φόρμα για τάρτα ή σε ένα πιρέξ
3. Ψήνουμε την τάρτα για λίγο μέχρι να αρχίσει να παίρνει ένα ελαφρύ χρώμα (10 λεπτά περίπου)
4. Βγάζουμε την τάρτα από το φούρνο
5. Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος
6. Προσθέτουμε το τυρί, αλάτι, πιπέρι
7. Χύνουμε το μείγμα πάνω στην τάρτα και ψήνουμε για 30 λεπτά
Πηγή