Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζεται η κακοκαιρία — Η πρόγνωση του καιρού

Όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων φαινομένων, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και σήμερα Τρίτη, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και έντονες καταιγίδες, κατά διαστήματα.

Το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί σήμερα σε Αττική και Θεσσαλονίκη, με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές και δυνατούς νοτιάδες.
Την Τετάρτη, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, καθώς και στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί, ενώ στα κεντρικά και βόρεια θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Την Πέμπτη, προβλέπονται βροχές και κατά τόπους έντονες καταιγίδες σε Θεσσαλία, ανατολική Στερά, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.
Την Παρασκευή, προβλέπονται νεφώσεις, τοπικά αυξημένες και βροχές μικρής διάρκειας.
Για το Σαββατοκύριακο, τέλος, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και νότια και κυρίως στο Ιόνιο. Πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν στα βόρεια.

Πηγή
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!