Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Τι θα κανει η Τουρκία με τα αμερικανικά πυρηνικά που εχει στην κατοχή της;

Η Τουρκία αποφάσισε να συμμαχήσει με την Ρωσία για λόγους καθαρά εθνικού συμφέροντος. Με συνέπεια να εμποδίσει άμεσα το αμερικανικό εμπάργκο. Ποιες ειναι τωρα οι συνέπειες για το μεγαλύτερο μέρος των πυρηνικων όπλων του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στην Τουρκία;

Η εμπορική συμφωνία του αγωγού αερίου θα εχει πολυ μεγάλες συνέπειες για όλη την περιοχή αλλα και για όλη την Ευρώπη. Δεν ειναι μονο ο αγωγός αερίου που συμφωνήθηκε μεταξύ των δυο χωρών και η οικονομική μακροχρόνια συνεργασία τους. Σημαντικό ειναι επισης το γεγονός οτι ....
η Τουρκία δεν υπηρετεί την πολιτική του εμπάργκο των ΗΠΑ και Ευρώπης εναντίον της Ρωσίας αλλα επιλέγει την συμμαχία με τον εχθρό των νατοϊκών συμμάχων της.

Η Τουρκία ειναι εντωμεταξύ ισάξιο μέλος του ΝΑΤΟ!! Μιας συμμαχίας χωρών, μιας όλο και περισσοτερο επιθετικής οργάνωσης που συστηματικά εκφοβίζει τις δυτικές χώρες για την απειλητική πολιτική της Ρωσίας.

Ξαφνικά ενα μέλος του ΝΑΤΟ επιλέγει την συνεργασία με τον εχθρό των συμμάχων της. Τι συνεπάγεται τωρα αυτη η κίνησης της; Τι θα συμβει με τα πυρηνικά όπλα του ΝΑΤΟ που βρίσκονται αποθηκευμένα στην Τουρκία; Για ποιανού την απειλή ειχαν εγκατασταθεί τα πυρηνικά στην γείτονα χώρα;

Η Wall Street Journal ειχε αναφέρει για την Τουρκία οτι δεν συμπεριφέρεται σαν σύμμαχος και φίλος την ΗΠΑ: “η Τουρκία ειναι μέλος του ΝΑΤΟ αλλα εδω και πολλα χρονια εχει παύσει να συμπεριφέρεται σαν σύμμαχος της Δύσης”.

Ο ρώσος ηγέτης Πούτιν με την υπογραφή της συμφωνίας κατασκευής του αγωγού αερίου με την πρώην Νατοικη χώρα κατάφερε οχι μονο να γελειοποιησει το ΝΑΤΟ με το εμπάργκο εναντίον της χώρας του, αλλα κατάφερε να κλείσει και μια σπουδαία οικονομική και στρατηγική συμφωνία εις βάρος του ΝΑΤΟ βάζοντας τον Δουριο ίππο, την Τουρκία, να εξουδετερώσει τα όπλα που ειχαν στηθεί εναντίον της.

Τα πυρηνικά όπλα του μισαλλόδοξου ΝΑΤΟ μπορούν να στραφούν και εναντίον του, τσαμπα και χωρίς ενοχές. Οι Μεμετες εχουν τον πλήρη έλεγχο των νατοϊκών πυρηνικών όπλων, θα εχουν σχεδόν τσάμπα αέριο (λέγεται οτι κατάφεραν να συμφωνήσουν μια έκπτωση των 15% της τιμής του αερίου) εχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ρωσίας και έβαλαν τα αμερικανακια να τους κανουν τεμενάδες.

Η Ελλάδα και οι ελληνες επιμενουν ασυνείδητα να υποστηρίζουν την Σιωνιστικη πολιτική των πολιτικών προδοτών της και την συστηματική εξόντωση του ίδιου του λαού της. Εσυ έλληνα περίμενε να έρθουν να σε σώσουν οι ανύπαρκτοι σύμμαχοι σου. Δεν ειναι οι προδότες πολιτικοί σου υπεύθυνοι για τον αφανισμό σου σαν έθνος, ο μόνος υπεύθυνος είσαι εσυ και η αδράνεια σου!
πηγη
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!