Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Παγωτό βανίλια με σοκογκοφρετίνια



Υλικά:
800 γρ. κρέμα γάλακτος με πολλά λιπαρά
1 κουτί σαντιγύ μόρφατ (2 φακελάκια)
1 ζαχαρούχο γάλα
300 γρ. .....γκοφρετίνια σοκολάτα

Τι κάνουμε:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τα 2 φακελάκια σκόνη σαντιγύ μόρφατ 5 λεπτά.
Κατόπιν προσθέτουμε το ζαχαρούχο και ξαναχτυπάμε μέχρι να έχουμε μια σφιχτή κρέμα.
Βάζουμε στην κατάψυξη 1 ώρα να κρυώσει λίγο, ξαναβγάζουμε και ξαναχτυπάμε με το μίξερ για 3 λεπτά.
Έχουμε κόψει τα γκοφρετίνια μας σε μικρά κομάτια και τα προσθέουμε ομοιόμορφα για να είναι σε όλο το παγωτό.
Βάζουμε κατάψυξη και την επόμενη μέρα απολαμβάνουμε!


πηγη
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!