Υλικά:
800 γρ. κρέμα γάλακτος με πολλά λιπαρά
1 κουτί σαντιγύ μόρφατ (2 φακελάκια)
1 ζαχαρούχο γάλα
300 γρ. .....γκοφρετίνια σοκολάτα
Τι κάνουμε:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τα 2 φακελάκια σκόνη σαντιγύ μόρφατ 5 λεπτά.
Κατόπιν προσθέτουμε το ζαχαρούχο και ξαναχτυπάμε μέχρι να έχουμε μια σφιχτή κρέμα.
Βάζουμε στην κατάψυξη 1 ώρα να κρυώσει λίγο, ξαναβγάζουμε και ξαναχτυπάμε με το μίξερ για 3 λεπτά.
Έχουμε κόψει τα γκοφρετίνια μας σε μικρά κομάτια και τα προσθέουμε ομοιόμορφα για να είναι σε όλο το παγωτό.
Βάζουμε κατάψυξη και την επόμενη μέρα απολαμβάνουμε!
πηγη