Υλικά:
500 γρ. ημιβρασμένα ρεβύθια
1 σακούλα τροφίμων να τα χωράει και να περισσεύει
½ κ.γλ. αλάτι
½ κ.γλ. ....κύμινο
1 κ.γλ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
½ κ.γλ κουρκουμά
Λίγο κόκκινο καυτερό πιπέρι
Λίγο κάρυ
Πώς τα έφτιαξα:
Έριξα στη σακούλα όλα τα μπαχαρικά και την ανακίνησα για να ανακατευθούν καλά.
Με τον ίδιο τρόπο που πανάρουμε το κοτόπουλο με το αλεύρι και τα μπαχαρικά μέσα σε μια σακούλα, πανάρισα και τα ρεβύθια μου με το μείγμα των μπαχαρικών που αναγράφονται πιο πάνω!
Τα άπλωσα σε μεγάλο ρηχό ταψί και τα έψησα στους 150 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ξεραθούν και να μοιάζουν με στραγάλια!
500 γρ. ημιβρασμένα ρεβύθια
1 σακούλα τροφίμων να τα χωράει και να περισσεύει
½ κ.γλ. αλάτι
½ κ.γλ. ....κύμινο
1 κ.γλ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
½ κ.γλ κουρκουμά
Λίγο κόκκινο καυτερό πιπέρι
Λίγο κάρυ
Πώς τα έφτιαξα:
Έριξα στη σακούλα όλα τα μπαχαρικά και την ανακίνησα για να ανακατευθούν καλά.
Με τον ίδιο τρόπο που πανάρουμε το κοτόπουλο με το αλεύρι και τα μπαχαρικά μέσα σε μια σακούλα, πανάρισα και τα ρεβύθια μου με το μείγμα των μπαχαρικών που αναγράφονται πιο πάνω!
Τα άπλωσα σε μεγάλο ρηχό ταψί και τα έψησα στους 150 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ξεραθούν και να μοιάζουν με στραγάλια!