Ο κύριος σκοπός του ροφήματος είναι η θεραπεία και η πρόληψη των φραγμένων αρτηριών (αθηροσκλήρυνση), η ρύθμιση των αυξημένων επιπέδων των λιπιδίων στο αίμα, η πρόληψη της κόπωσης του οργανισμού, η πρόληψη και θεραπεία λοιμώξεων και κρυολογημάτων, η εντατική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος,ο καθαρισμός του ήπατος και της βελτίωσης των ......
ηπατικών ενζύμων, η παρεμπόδιση των ελεύθερων ριζών στο σώμα που προκαλούν τις πιο σοβαρές ασθένειες και ενός αριθμού άλλων καταστάσεων που σχετίζονται με την καρδιά και τα νοσήματα του κυκλοφορικού συστήματος.
Συστατικά:
- 4 ολόκληρα κεφάλια σκόρδου (40 σκελίδες)
- 4 φλούδες λεμονιού
- Μικρή ρίζα τζίντζερ (3-4 cm) ή δύο κουταλιές της σούπας σκόνη τζίντζερ
- 2 λίτρα καθαρό νερό
Προετοιμασία:
Πλένουμε το λεμόνι και το κόβουμε σε κομμάτια. Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε το λεμόνι και το τζίντζερ μαζί και τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρουμε έναν ομοιόμορφο πολτό. Βάζουμε τον πολτό σε ένα μεταλλικό ταψί, ρίχνουμε 2 λίτρα νερό και τα βράζουμε όλα μαζί ενώ συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να φθάσουμε στο σημείο βρασμού. Αμέσως πριν από το σημείο βρασμού κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει όλα. Στραγγίζουμε μέσω ενός μέσου πάχους σουρωτήρι και ρίχνουμε όλα αυτά μέσα σε ένα γυάλινο μπουκάλι.
Εφαρμογή:
Το ρόφημα καταναλώνεται κάθε ημέρα λαμβάνοντας ένα ποτήρι 200 ml, τουλάχιστον 2 ώρες πριν από το γεύμα, ή σε ένα εντελώς άδειο στομάχι. Το ρόφημα θα πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο. Η θεραπεία διαρκεί 3 εβδομάδες με ημερήσια κατανάλωση ενός ποτηριού, μετά από τις οποίες θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας και στη συνέχεια συνεχίζετε την κατανάλωση και πάλι κάνοντας τον ίδιο κύκλο.
ΠΗΓΗ
ηπατικών ενζύμων, η παρεμπόδιση των ελεύθερων ριζών στο σώμα που προκαλούν τις πιο σοβαρές ασθένειες και ενός αριθμού άλλων καταστάσεων που σχετίζονται με την καρδιά και τα νοσήματα του κυκλοφορικού συστήματος.
Συστατικά:
- 4 ολόκληρα κεφάλια σκόρδου (40 σκελίδες)
- 4 φλούδες λεμονιού
- Μικρή ρίζα τζίντζερ (3-4 cm) ή δύο κουταλιές της σούπας σκόνη τζίντζερ
- 2 λίτρα καθαρό νερό
Προετοιμασία:
Πλένουμε το λεμόνι και το κόβουμε σε κομμάτια. Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε το λεμόνι και το τζίντζερ μαζί και τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρουμε έναν ομοιόμορφο πολτό. Βάζουμε τον πολτό σε ένα μεταλλικό ταψί, ρίχνουμε 2 λίτρα νερό και τα βράζουμε όλα μαζί ενώ συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να φθάσουμε στο σημείο βρασμού. Αμέσως πριν από το σημείο βρασμού κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει όλα. Στραγγίζουμε μέσω ενός μέσου πάχους σουρωτήρι και ρίχνουμε όλα αυτά μέσα σε ένα γυάλινο μπουκάλι.
Εφαρμογή:
Το ρόφημα καταναλώνεται κάθε ημέρα λαμβάνοντας ένα ποτήρι 200 ml, τουλάχιστον 2 ώρες πριν από το γεύμα, ή σε ένα εντελώς άδειο στομάχι. Το ρόφημα θα πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο. Η θεραπεία διαρκεί 3 εβδομάδες με ημερήσια κατανάλωση ενός ποτηριού, μετά από τις οποίες θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας και στη συνέχεια συνεχίζετε την κατανάλωση και πάλι κάνοντας τον ίδιο κύκλο.
ΠΗΓΗ