ΥΛΙΚΑ (8-10 φλυτζάνια)
- 4 κλωναράκια τσάι του βουνού
- 4 κλαδάκια λουίζα
- 5-6 φυλλαράκια φασκόμηλο
- 1 κουτ. της σούπας ιβίσκο
- 10 κάλυκες άγριου τριαντάφυλλου (κυνόροδο)
- 1 μικρό κομμάτι από φλούδα πορτοκαλιού ή λεμονιού (χωρίς το άσπρο)
- 2 κουτ. της σούπας ξερά κράνα ή φλούδα μήλου φρέσκια ή αποξηραμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζω το ανάλογο νερό.
Τοποθετώ τα βότανα σε μια τσαγιέρα
Ρίχνω απο πάνω κοχλαστό το νερό
και αφήνω 10΄ να πάρει το τσάι άρωμα και χρώμα
Αν θέλω γλυκαίνω με μέλι
Καλή επιτυχία
Νίνα