Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Κρέπες διαίτης



ΥΛΙΚΑ

3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
2 φλιτζ.του τσαγιού νερό
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρή
1 φακ.μπέικιν-πάουντερ
1 βανίλια
3 κουτ.της σούπας σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύω ..
όλα τα υλικά και ψήνω σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνοντας κάθε φορά μια ποσότητα από το μείγμα όσο να καλυφθεί ο πάτος
Μόλις κάθε κρέπα ψηθεί από τη μια μεριά τη γυρίζω από την άλλη να ψηθεί και τη βγάζω
Γεμίζω με φρούτα, μαρμελάδα,ταχίνι με μέλι και καρύδια ή άχνη ζάχαρη και ξηρούς καρπούς ψιλοκομμένους ή ό,τι άλλο επιθυμώ
Αν παραλείψω τη ζάχαρη από το μείγμα ,μπορώ να τυλίξω αλμυρά, όπως ταραμοσαλάτα,φυστικοβούτυρο,θαλασσινά,μελιτζανοσαλάτα κ.λ.π.
Καλή επιτυχία
Νίνα
Print Friendly and PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!

Σκάστε τις φούσκες!