ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καλή επιτυχία
Νίνα
- Σνίτσελ γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού ή μοσχαριού (όσα χρειάζομαι)
- Αλεύρι
- Αυγό χτυπημένο με λίγο γάλα
- Γαλέτα τριμμένη
- Αλατοπίπερο
- Μουστάρδα (προαιρετική)
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένω καλά τα σνίτσελ και τα βάζω σε πιατέλα
- Τα αλατοπιπερώνω και αν θέλω τα αλείφω με μουστάρδα...
- Τα αλευρώνω και από τις δύο πλευρές
- Τα περνάω από το μείγμα του αυγού
- Τα περνάω από τη γαλέτα και από τις δύο πλευρές
- Βάζω το τηγάνι στη φωτιά, ρίχνω μέσα σπορέλαιο και μόλις κάψει ,βάζω τα σνίτσελ
- Η φωτιά πρέπει να είναι μέτρια προς δυνατή
- Τηγανίζω και από τις δύο πλευρές να πάρουν ένα χρυσόξανθο χρώμα και είναι έτοιμα
Καλή επιτυχία
Νίνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!