Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Σνίτσελ (αυθεντική αυστριακή συνταγή)

ΥΛΙΚΑ

  • Σνίτσελ γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού ή μοσχαριού (όσα χρειάζομαι)
  • Αλεύρι
  • Αυγό χτυπημένο με λίγο γάλα
  • Γαλέτα τριμμένη
  • Αλατοπίπερο
  • Μουστάρδα (προαιρετική)
  • Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένω καλά τα σνίτσελ και τα βάζω σε πιατέλα
  • Τα αλατοπιπερώνω και αν θέλω τα αλείφω με μουστάρδα...
  • Τα αλευρώνω και από τις δύο πλευρές
  • Τα περνάω από το μείγμα του αυγού
  • Τα περνάω από τη γαλέτα και από τις δύο πλευρές
  • Βάζω το τηγάνι στη φωτιά, ρίχνω μέσα σπορέλαιο και μόλις κάψει ,βάζω τα σνίτσελ
  • Η φωτιά πρέπει να είναι μέτρια προς δυνατή
  • Τηγανίζω και από τις δύο πλευρές να πάρουν ένα χρυσόξανθο χρώμα και είναι έτοιμα


Καλή επιτυχία

Νίνα




Print Friendly and PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!

Σκάστε τις φούσκες!