Υλικά
1 αγγούρι μεγάλο και τρυφερό τριμμένο στον τρίφτη ( χοντρές τρύπες)
2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 κουτ. της σούπας ξίδι
1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βάζω σε μπολ το γιαούρτι και το χτυπάω με το πιρούνι ν'αφρατέψει
Προσθέτω το τριμμένο αγγούρι πάρα πολύ καλά στραγγισμένο, το ξίδι, το αλατοπίπερο και το τριμμένο σκόρδο
Ανακατεύω καλά τα υλικά δοκιμάζω και διορθώνω τη γεύση, πασπαλίζω στην επιφάνεια τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Καλή επιτυχία
Νίνα
