ΥΛΙΚΑ:
1 μυζήθρα ανάλατη
3 αυγά...
πιπέρι
ψιλοκομμένος δυόσμος
λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε τη μυζήθρα με ένα πιρούνι και αφού την ανακατέψουμε με τα υπόλοιπα υλικά βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα. Στη συνέχεια παίρνουμε μικρή ποσότητα και πλάθουμε όπως τα κοινά κεφτεδάκια τηγανίζοντας σε καυτό ελαιόλαδο.
1 μυζήθρα ανάλατη
3 αυγά...
πιπέρι
ψιλοκομμένος δυόσμος
λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε τη μυζήθρα με ένα πιρούνι και αφού την ανακατέψουμε με τα υπόλοιπα υλικά βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα. Στη συνέχεια παίρνουμε μικρή ποσότητα και πλάθουμε όπως τα κοινά κεφτεδάκια τηγανίζοντας σε καυτό ελαιόλαδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!