Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

«Αμανιτοκεφτέδες Λέσβου»

ΥΛΙΚΑ:

10 αμανίτες ( μανιτάρια)
1 κρεμμύδι
4 φέτες ψωμί μουσκεμένο σε νερό
2 αβγά
αλάτι, πιπέρι, κύμινο, ρίγανη
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
αλεύρι για όλες τις χρήσεις

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβουμε και πλένουμε τους αμανίτες σε μικρά κομμάτια. Τους αλατίζουμε και τους αφήνουμε να στεγνώσουν. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Στραγγίζουμε το ψωμί και ανακατεύουμε με τους αμανίτες, το κρεμμύδι, τα αβγά και τα καρυκεύματα. Φτιάχνουμε μικρές μπαλίτσες αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Σερβίρονται ζεστοί συνοδεία ούζου!!

Πηγή
Print Friendly and PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!

Σκάστε τις φούσκες!