Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τράγκας τώρα: Ο Παπανδρέου διαχειρίστηκε την λίστα για να καλύψει τους δικούς του…

και να “σταυρώσει” αντιπάλους!
Βαρύτατη καταγγελία πριν από λίγο έκανε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του στον Real fm. Μετά την χθεσινή αποκάλυψη Διώτη στην εξεταστική ότι ο Παπανδρέου γνώριζε τα πάντα, ο γνωστός δημοσιογράφος έξω από τα δόντια κατηγόρησε τον τ. πρωθυπουργό ότι ....όχι μόνο γνώριζε για την λίστα, αλλά την “μεταχειρίστηκε” με σκοπό να καλύψει ημέτερους και να πλήξει αντιπάλους.
Να σημειωθεί ότι ο Τράγκας εδώ και μήνες υποστήριζε ότι η λίστα είχε υποστεί κοπτοραπτική από το στενό περιβάλλον του Παπανδρέου με την συμβολή μυστικών υπηρεσιών.
Να σημειωθεί ότι όταν η λίστα ήλθε επισήμως στα χέρια των βουλευτών, υπήρξαν όντως πολλά νέα στοιχεία όπως και η παρουσία του κυρίου Μαργέλου, στενού φίλου του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος φέρεται να συνδέεται με πρόσωπο μυστήριο, η παρουσία του οποιου ταυτοποιήθηκε και στους “διεγραμμένους” λογαριασμούς Σικιαρίδη – Ροσσώνη.
Ήδη για τον κύριο Παπανδρέου τρέχουν οι υποθέσεις για την υπαγωγή στο μνημόνιο (καταγγελίες Ρουμελιωτη) αλλά και η πρόταση των ΑΝΕΛ για την παραπομπή του για την λιστα που δεν ψηφίστηκε στην βουλή.
Μετά την χθεσινή εξέλιξη, όσοι τον λύτρωσαν διά της ψήφου τους, θα πρέπει να δείξουν εάν είναι παραπλανημένοι ή συνένοχοι.
Διαβάστε επίσης: Τράγκας: Ο Παπανδρέου έβαλε τις μυστικές υπηρεσίες να “εξοντώσουν” την οικογένεια μου!
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!