Τρίτη 9 Απριλίου 2013

«Οι ταραγμένοι κεφτέδες Λέσβου»

ΥΛΙΚΑ:
150 γρ ταραμάς
200 γρ βρεγμένο ψωμί τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας... αλεύρι
μισό ματσάκι άνηθος
μισό ματσάκι μαϊντανός
λίγος δυόσμος
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
αλεύρι για τηγάνισμα
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ψιλοκόβουμε τα χορταρικά- μυρωδικά και ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά φτιάχνοντας ένα ομοιόμορφο μείγμα για κεφτεδάκια. Στη συνέχεια πλάθουμε μικρές μπαλίτσες, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
πηγή
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!