Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Και επίσημα τέλος ο Μουρίνιο

Την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» σημείωσε ότι το «διαζύγιο» των δύο πλευρών ήταν κοινή συμφωνία, τονίζοντας πως δεν θα υπάρξει αποζημίωση, και ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο τον Πορτογάλο τεχνικό.
«Επί των ημερών του κάναμε μεγάλα βήματα προόδου, φτάσαμε σε τρεις ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε το Κύπελλο, στεφθήκαμε ξανά πρωταθλητές. Φέτος όμως αυτό που καταφέραμε δεν ήταν αρκετό», σημείωσε ο Πέρεθ, ξεκαθαρίζοντας πως η αποχώρηση του «Special One» δεν έχει να κάνει με οικονομικούς όρους.
«Το πρόβλημα είναι πως η Ρεάλ και η κουλτούρα της απαιτούν νίκες», συνέχισε και πρόσθεσε πως η πίεση ναι μεν υπάρχει πάντα στη "βασίλισσα", όμως «η πίεση με τον Μουρίνιο κρατούσε 24 ώρες την ημέρα».
Ερωτηθείς για τον Κάρλο Αντσελότι, τόνισε πως πρόσφατα είχε επικοινωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία - όπως είπε - του κατέστησε σαφές ότι δεν είναι διαθέσιμος, ωστόσο δεν έκλεισε το παράθυρο για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικό, εφόσον λυθεί το συμβόλαιό του με την Παρί.

Πηγή
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!