Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Γιατί βράζουν ρύζι οι Κινέζες;

Οι Κινέζες βράζουν ρύζι μόνο για να φάνε; Αυτό τους έλειπε! Βράζουν ρυζάκι, γιατί το νεράκι από το ρύζι το σουρώνουν, μουλιάζουν μέσα ένα ....
πανί και αυτό το πανί το βάζουν στο μουτράκι τους για 10 ολόκληρα λεπτά παρακαλώ.
Και γιατί το κάνουν; Γιατί εκεί στην Κίνα, κάποιος τους σφύριξε πως το ρύζι έχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος
*Σημαντικό: Το ρυζάκι το βράζετε για 20 λεπτά σε εμφιαλωμένο νερό. -
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!