Ξεκινήσατε να μαγειρεύεται και κόλλησαν οι πιπεριές στο ανοξείδωτο τηγάνι σας στη μέση του μαγειρέματος; Μην τρομοκρατείστε...υπάρχει ο τρόπος να τις σώσετε!
Προσθέτετε λίγο παραπάνω λάδι, αλλά όχι πάνω από το φαγητό γιατί θα γίνει πολύ λιπαρό. Αυτό που κάνετε είναι να φέρεται όλο το περιεχόμενο του τηγανιού στην μια πλευρά με μια μεταλλική σπάτουλα. Στη συνέχεια δίνεται μια κλίση στο τηγάνι ώστε η κενή περιοχή να βρίσκεται πάνω από τη φωτιά.
Προσθέστε το λάδι στον κενό χώρο (1 ή 2 κουταλιές της σούπας) και αφήστε το να ζεσταθεί πριν το ρίξετε στο περιεχόμενο του τηγανιού. Το καυτό λάδι στο καυτό τηγάνι θα δημιουργήσει μια κηλίδα, αντικολλητική επιφάνεια, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές σοτάρισμα.
πηγη