Λαχταριστές, μαλακές και εύκολες στην παρασκευή τους!
Δοκιμάστε να ετοιμάσετε για το οικογενειακό σας τραπέζι πανσέτες με σάλτσα μπάρμπεκιου!
ΥΛΙΚΑ
12 κομμάτια χοιρινή πανσέτα πανσέτα
Για την σάλτσα
2 κουταλιές ....
χοντρό αλάτιΔοκιμάστε να ετοιμάσετε για το οικογενειακό σας τραπέζι πανσέτες με σάλτσα μπάρμπεκιου!
ΥΛΙΚΑ
12 κομμάτια χοιρινή πανσέτα πανσέτα
Για την σάλτσα
2 κουταλιές ....
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ρίγανη
4 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
2 κουταλιές πάπρικα
1 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές κέτσαπ
½ φλιτζάνι μπαλσάμικο
60 ml ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα τα υλικά για την σάλτσα μπάρμπεκιου.
Στην συνέχεια προσθέτετε την σάλτσα σε ένα ταψί και προσθέτετε μέσα σε αυτό τα κομμάτια της πανσέτας. Αφήνετε την πανσέτα να μαριναριστεί για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Τοποθετείτε όπως είναι το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο για 35-40 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να καραμελώσουν.
Πηγή