Αυτή την απορία την έχουμε κάθε φορά που πριν την προβολή της χολιγουντιανής υπερπαραγωγής στον κινηματογράφο αγοράζουμε ένα μεγάλο κουτί popocorn. Μα, τι κάνουν και είναι τόσο νόστιμα και αφράτα; Γιατί στο σπίτι δεν τα καταφέρνω το ίδιο καλά και κάνω και την κουζίνα μου χάλια;
Κάνε τα παρακάτω και δε θα χάσεις!!......
Τα αφήνουμε μία ώρα στο νερό να μουλιάσουν,έτσι τραβάν υγρασία και όταν τα βάλουμε στην κατσαρόλα σκάνε πιο εύκολα και δεν καίγονται. Αφού τα σουρώσουμε ρίχνουμε το βούτυρο μας στην κατσαρόλα μαζί με διάφορα αρωματικά όπως πάπρικα η πιπέρι, σκόρδο η ότι άλλο προτιμάτε.Έτσι όταν θα αρχίσουν να σκάνε θα πάρουν την γεύση από αυτό που ρίξατε μέσα.
Ήταν τόσο απλό.
Δοκιμάστε το και απολαύστε τα πιο νόστιμα μυρωδάτα popcorn που φτιάξατε ποτέ!!!