Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Εργασίες Autocad 2D, 3D , Solidworks & Solidcam

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του The Greeker Radio! Σήμερα το βασικό μας άρθρο έχει σαν αντικέιμενο συζήτησης, μια σημαντική προσπάθεια ενός φίλου και συνεργάτη μηχανικού να ξεχωρίσει μέσα από το έργο του. Πρόκειται για τον κύριο Δημητρόπουλο Γιώργο ο οποίος είναι από τους λίγους στην πόλη της Πάτρας που έχει ασχοληθεί τόσο πολύ με το ηλεκτρονικό σχέδιο και θα θέλαμε μέσα από αυτή την ανάρτηση να αναδείξουμε το έργο του και να τον βοηθήσουμε στα πρώτα του βήματα στο χώρο των εργασιών AutoCAD και στον επαγγελματικό χώρο του μηχανολογικού σχεδίου. Αναλυτικά διαβάστε παρακάτω τι μας λέει ο φίλος μας.....Καλησπέρα σας,
Καταρχας ονομάζομαι ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ,Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ, κάτοχος πιστοποιητικου AUTOCAD ( ECDL CAD CERTIFICATE ) καθως επίσης έχω βεβαίωση από καθηγητή για την γνώση των σχεδιαστικών προγραμμάτων SOLIDWORKS-SOLIDCAM.
 

Κάνω εργασίες σχετικά με τα σχεδιαστικά προγράμματα AUTOCAD 2D, 3D, SOLIDWORKS & SOLIDCAM. Συγκεκριμένα αναλαμβάνω Μηχανολογικά και αρχιτεκτονικά σχέδια.
 

Τελος, Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν ασχολούμαι επαγγελματικά αλλά το κάνω απο χόμπι... επαγγελματικά θα ασχοληθώ σίγουρα στο μέλλον!
 

Σάς ευχαριστώ !

Με τον κύριο Γιώργο μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του facebook

https://www.facebook.com/pages/%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-Autocad-2D-3D-Solidworks-Solidcam/368724319897289 και στο mail george1dimitropoulos@gmail.com

Γιώργο σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Αποκλειστικό The Greeker : Jenny Mikronit
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!