Υλικά συνταγής
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 150 γρ. σταγόνες σοκολάτας
- 60 γρ. κρέμα γάλακτος για.....
όλες τις χρήσεις
- 1 βανίλια
- 70 γρ. βούτυρο μαλακωμένο
- 200 γρ. μπισκότα τριμμένα
Τρόπος Παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής
1. Για να ετοιμάσουμε την βάση μας ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βούτυρο ώσπου να γίνει ένα εύπλαστο μίγμα και το στρώνουμε σε ένα ταψάκι 20 εκ.
2. Σε ένα μίξερ, χτυπάμε το τυρί, την κρέμα και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει λείο. Προσθέτουμε τις σταγόνες που τις έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί και τη βανίλια & συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα λείο μίγμα.
3. Το ρίχνουμε στο ταψάκι με το μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε.
πηγη
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 150 γρ. σταγόνες σοκολάτας
- 60 γρ. κρέμα γάλακτος για.....
όλες τις χρήσεις
- 1 βανίλια
- 70 γρ. βούτυρο μαλακωμένο
- 200 γρ. μπισκότα τριμμένα
Τρόπος Παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής
1. Για να ετοιμάσουμε την βάση μας ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βούτυρο ώσπου να γίνει ένα εύπλαστο μίγμα και το στρώνουμε σε ένα ταψάκι 20 εκ.
2. Σε ένα μίξερ, χτυπάμε το τυρί, την κρέμα και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει λείο. Προσθέτουμε τις σταγόνες που τις έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί και τη βανίλια & συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα λείο μίγμα.
3. Το ρίχνουμε στο ταψάκι με το μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε.
πηγη