Υλικά για ταψί 20x30
3 πακέτα σφολιατίνια
2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης μιλφέιγ
1 φακελάκι .....Γιώτης Garni ζαχαροπλαστικής βανίλια
1,4 lt γάλα με χαμηλά λιπαρά
Ξεκινάμε αραδιάζοντας στον πάτο του ταψιού μας μία στρώση σφολιατίνια.
Ακολουθούμε τις οδηγίες από το φακελάκι της κρέμας ζαχαροπλαστικής ,
χτυπάμε δηλαδή το περιεχόμενό του με κρύο γάλα.
Μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε φακελάκι χωριστά ,
ώστε οι δύο στρώσεις που απαιτούνται να είναι σίγουρα ισόποσες.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω στα σφολιατίνια.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για 2η φορά ,
στρώνουμε δηλαδή μία στρώση σφολιατίνια και μία στρώση κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Χτυπάμε το φακελάκι της Garni με το γάλα και απλώνουμε τη σαντιγί πάνω από την κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Τρίβουμε μερικά σφολιατίνια ή μπισκότα πάνω στο γλυκό και ασφαλώς πασπαλίζουμε και με μπόλικη κανέλα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για να σφίξουν οι κρέμες.
Τέλος ... φροντίζουμε να μην ανοίγουμε συχνά το ψυγείο ,
γιατί ποιος μπορεί να αντισταθεί ??
Σημείωση
Εναλλακτικά , μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 2 πακέτα cream crackers (αφού τα βουτήξουμε σε λίγο γάλα) και πλήρες γάλα για τις κρέμες . Το γευστικό αποτέλεσμα είναι εξίσου υπέροχο. Απλά σε γιορτές είναι πιο όμορφη η παρουσίαση με το σφολιατίνι.
Για περισσότερη ευκολία μπορείτε αφού χτυπήσετε τις κρέμες , να τις ενώσετε (σαντιγί και κρέμα ζαχαροπλαστικής) και ενωμένες να τις στρώσετε!!